Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nowoczesna wersja babeczek, w której znajdziesz jogurt naturalny, wiórki kokosowe oraz wyczuwalną nutę wanilii. Wypróbuj, a nie pożałujesz!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 57
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2622
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 234
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 57
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2622
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 234
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier. Wmieszaj wiórki kokosowe. Do drugiej miski wlej jogurt naturalny (powinien być w temperaturze pokojowej), dodaj jajko oraz wydrążony miąższ z wanilii. Składniki krótko zmiksuj.
Połącz teraz zawartość obu misek na gładką masę. Posiekaj czekoladę na drobne kawałki. Delikatnie wmieszaj w masę. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni Celsjusza. Papilotki wypełnij ciastem do ¾ wysokości. Piecz około 25 minut.