Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpeciki rybne po 1. roku"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 412
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 412
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Składniki
Umyj i obierz warzywa. Następnie zalej je wodą i ugotuj wywar.
Opłukane ryby zmiel z wcześniej namoczoną i odciśniętą bułką.
Dodaj jajko, bułkę tartą oraz drobno pokrojoną pietruszkę i koperek, a potem dokładnie wymieszaj masę.
Formuj małe kuleczki, obtaczaj je w bułce tartej i ostrożnie wkładaj do wrzącego wywaru warzywnego. Gotuj ok. 20 minut.
Podawaj z masłem, sosem jarzynowym lub pomidorowym, z ziemniakami lub ryżem oraz z surówką.Źródło: Mam dziecko