Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 22
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 22
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Składniki
4 szklanki wody +szklanka cukru ugotowac z 2 budyniami smietankowymi i galaretka, odstawic do ostygniecia, pozniej utrzec z kasia. Blaszke wyłozyc biszkoptami, na to masa , ubita kremowka , i petit berii polac polewa z cukru pudru. zycze smacznego... ciasto przechowywac w lodowce