Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10030
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 248
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10030
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 248
Składniki
ODDZIELIĆ ŻÓŁTKA OD BIAŁEK, DO MĄKI DODAĆ MASŁA I ŻÓŁTKA, WYROBIĆ CIASTO, Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ DODAĆ DO NIEJ CUKIER PUDER, WYROBIONE CIASTO ROZWAŁKOWAĆ, POSMAROWAĆ POWSTAŁYM Z PIANY I CUKRU PUDRU LUKREM, POSYPAĆ KROJONYMI ORZECHAMI, WYCIĄĆ CIASTKA PIEC NA ZŁOTY KOLOR