Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pyszne kotleciki z nasionami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Cebulę i czosnek obrać, posiekać, podsmażyć na 1 łyżce oleju.
Do cebuli dodać warzywa, podsmażyć, całość podlać wodą, dusić do miękkości, przestudzić. Przełożyć do miski, dodać umytą i posiekaną natkę, pestki, mąkę, jajko i przyprawy. Dobrze wymieszać, ugniatając dłońmi.
Z masy warzywnej formować małe kotleciki, każdy obtoczyć w mące i smażyć na złoto z każdej strony na dobrze rozgrzanym oleju kokosowym.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium