Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kokosowe, z orzechową niespodzianką w środku.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 254
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 254
Składniki
Serek miksujemy z cukrem do powstania gładkiej masy. Do masy dodajemy wafle (jeśli używamy herbatników należy dodać mniej cukru) i kokos. Mieszamy. Małą łyżeczką nabieramy masę, rękami formujemy z niej okrągły placuszek, na środku każdego układamy orzeszek i formujemy kulki. Kulki obtaczamy w kokosie. Kulki można włożyć na jakiś czas do lodówki, aby stężały. Polecam!!!