Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
Cukinię, bakłażana i cebule pokrój w półplasterki. Papryki i obrane ze skórki pomidory posiekaj w drobną kostkę.
Warzywa po kolei podsmaż na rozgrzanej oliwie. Gotowe wrzuć do gęsiarki, dodaj posiekany czosnek i pomidory.
Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, bazylią i oregano. Gotuj na małym ogniu około 30 minut. Serwuj posypane mozzarellą.Źródło: Na żywo