Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudniowej kawki , oraz na inne okazje . Polecam .
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Z mąki , margaryny i utartego sera zagnieść ciasto i pozostaw w lodowce na 1 godzinę .
Następnie rozwałkuj i wycinaj z ciasta średniej wielkości trójkąty . Napełniaj dżemem i uformuj małe rogaliki.
Rogaliki przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia , piec w nagrzanym do 170 st. piekarniku przez około 15-20 minut na złoty kolor. Po wyjęciu posyp na gorąco obficie cukrem pudrem. Smacznego.