Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, chrupiące rureczki......bardzo polecam wypróbować...:)
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 45
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 45
Składniki
Mąkę ,twaróg,jajko,proszek do pieczenia,zagnieść....rozwałkować. Wykrawać kwadraty 10/10cm...na każdy położyć łyżeczkę powideł i zwinąć w roladkę, Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kłaść rureczki i piec na złoty kolor. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!