Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rozgrzewający rosołek dla dzieci"
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Składniki
Mięso umyj, włóż do 1 l osolonej wody i gotuj przez ok. pół godziny. Dodaj do wywaru umytą oraz pokrojoną w kostkę włoszczyznę. Gotuj do miękkości.
Wyj mij mięso, resztę przecedź przez sitko. Połącz mięso z wywarem. Serwuj z makaronem i posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko