Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu lubimy je zjeść. Świeżutka śmietanka, dodatek soku z cytryny i amaretto bardzo podnoszą ich smak a aromat.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1712
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 326
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 240
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1712
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 326
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 240
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Składniki
Mocno schłodzoną śmietanę ubić z cukrem pudrem. W trakcie ubijania, dodawać po łyżce serka mascarpone. Na końcu wlać sok z cytryny i amaretto. Jeśli chcemy by rurki nadawały się do jedzenia następnego dnia, dodajmy 1 łyżeczkę żelatyny rozmieszaną w 4 łyżkach gorącej wody i połączmy delikatnie z ubitą śmietaną. Masę wkładamy do rękawa cukierniczego z długą, wąską końcówką i nadziewamy rurki z obu stron.