Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryż z budyniem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 95
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 429
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19584
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 95
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 429
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19584
Składniki
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne, pokrój na kawałki. Podlej niewielką ilością wody i upraż. Dodaj miodu do smaku oraz szczyptę cynamonu.
Herbatniki zmiksuj. Ryż oraz budyń przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
Do pucharków rozkładaj warstwami: trochę herbatników, ryżu, zimnych jabłek, budyniu. Wstaw do lodówki, aby deser zastygł.
Przed podaniem udekoruj kawałkami herbatników, serduszkami, kuleczkami, jabłkami.
<strong>Alina Waliczek z Dzimierza</strong>Źródło: Takie jest życie