Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka azjatycka"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, pokroić w cieniuteńkie paseczki. Olej rozgrzać, mięso szybko obsmażyć na silnym ogniu. Zdjąć z patelni.
Grzyby namoczyć, ugotować, pokroić w paseczki, kapustę poszatkować, papryczki pepperoni i czerwoną paprykę pokroić w paseczki, a pomidorki na połówki.
Na oleju przysmażyć grzyby. Dodać kapustę i smażyć minutę mieszając. Wyjąć. Wymieszać z resztą warzyw i mięsem. Sos rybny wymieszać z sokiem z cytryny i cukrem.
Dodać roztarty czosnek i posiekane dymki. Zalać sałatkę. Posypać sezamem.Źródło: Twoje Imperium