Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka biedaka"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5652
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 396
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 92
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5652
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 396
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 92
Składniki
Ziemniaki wyszoruj, ugotuj w lekko osolonej wodzie do miękkości. Odcedź, ostudź, pokrój w kostkę.
Kiełbasę pokrój w kostkę, przesmaż na patelni bez tłuszczu. Ostudź, wsyp do ziemniaków.
Ogórki pokrój w kostkę, dodaj do ziemniaków razem z majonezem. Wymieszaj, przypraw lekko solą i obficie pieprzem. Wstaw na pół godziny do lodówki.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję: 1,40 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie