Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka góralska"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj. Paprykę osącz, potnij na kawałeczki. Ocet utrzyj z cukrem, listkami oregano, solą i pieprzem. Dolej 3 łyżki oleju. Ubij na jednolity sos. Polej nim pokrojone warzywa, dokładnie wymieszaj.
Mięso pokrój w plasterki. Usmaż na pozostałym oleju. Przypraw. Ułóż na sałatce. Posyp pokruszonym owczym serem.
30 min; Porcja: 340 kcal; Cena porcji: 4,25 zł;Źródło: Naj