Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, lekka, pełna witamin owocowa sałatka z pysznym miodowo- cytrynowym sosem, wspaniale orzeźwia w upalne dni, a także dodaje energii. Mix owoców sezonowych nadaje sałatce wyjątkowego i ciekawego słodko- kwaśnego smaku.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 104
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 211
Składniki
W małej miseczce łączymy miód z sokiem z cytryny, całość mieszamy i wstawiamy na chwilę do lodówki. Opłukane nektarynki kroimy w dość dużą kostkę, z arbuza wycinamy łyżeczką okrągłego kształtu kawałki. Do miski wrzucamy opłukane czerwone i czarne porzeczki, dodajemy pokrojone nektarynki, maliny oraz kawałki arbuza, sałatkę delikatnie mieszamy, polewamy schłodzonym sosem miodowo- cytrynowym i oprószamy cukrem pudrem.