Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka owocowa podana w arbuzie"
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 521
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 183
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 125
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15059
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 53
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 521
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 183
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 125
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15059
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 53
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 91
Składniki
Wyszoruj arbuza. Wytnij cały miąższ, tak, by została sama skóra. Brzegi natnij w trójkąciki (jak koronę). Część miąższu pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Truskawki umyj, odetnij szypułki, przekrój na połówki. Jagody i maliny wypłucz w zimnej wodzie.
Dodaj owoce do miski z arbuzem, dosyp małe winogrona.
Całość zalej miodem. Umieść owocową mieszankę w skorupie arbuza. Wierzch sprys kaj bitą śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Magda Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV