Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład zdrowego deseru, którego aż szkoda nie zrobić gdy jest sezon na arbuza. :)
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Składniki
1. Przygotować sos z soku z cytryny, miodu oraz imbiru. Ja starłam imbir na tarce, zalałam go małą ilością wrzątku, dodałam do pozostałych składników przelewając przez sitko. Można użyć tez sproszkowanego imbiru. 2. Odstawić sos na czas przygotowywania owoców. 3. Owoce obrać ze skórki oraz usunąć z nich pestki i gniazda nasienne. 4. Owoce pokroić w kostkę, zalać sosem i gotowe. Smacznego! :)