Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z botwinką"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Bób przepłucz i ugotuj w osolonym wrzątku. Gdy całkiem ostygnie, obierz z łupin.
Z buraczków odkrój nać, po czym ugotuj je w drugim garnku, a następnie zdejmij skórkę i potnij na plasterki. Liście umyj i osusz.
Na 2 łyżkach masła podsmaż najpierw posiekaną szalotkę, a później dołóż bób i buraczki.
Oliwę z oliwek wymieszaj z octem balsamicznym. Zalej sosem warzywa ułożone na liściach botwinki. Wierzch okraś zasmażką z bułki tartej podsmażonej na maśle.Źródło: Kurier TV