Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z chrupiącym boczkiem"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20684
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5197
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20684
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5197
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 60
Składniki
Ziemniaki ugotuj w koszulkach, gdy wystygną obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową pokrój na małe kawałki, ugotuj al dente i odłóż w ciepłe miejsce.
Boczek pokrój na kawałki i podsmaż na patelni. Gdy się zarumieni, zdejmij z gazu i odstaw.
W talerzu ułóż warstwę ziemniaków. Na nią wyłóż fasolkę. Na wierzch połóż jajko sadzone i kawałki boczku. Całość posyp posiekanymi ziołami i pieprzem.Źródło: Na żywo