Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z fetą, kuskusem i groszkiem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
Kaszę zalej gorącym bulionem, nakryj, odstaw, aby namiękła.
Obgotuj groszek, odcedź, przelej zimną wodą. Posiekaj dymkę, rzodkiewki pokrój w ćwiartki.
Wymieszaj sałatki. Przygotuj sos ziołowy (wg przepisu). Polej sałatkę, odstaw, aby smaki się połączyły. Przed podaniem na wierzchu połóż plasterki sera.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Bella Relaks