Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z pokrzywy i pomidorów"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
20 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 150
Warzywa umyj, obierz.
Mozzarellę osącz z zalewy i pokrój w kostkę.
Młodą pokrzywę umieść w durszlaku, sparz wrzątkiem, po czym osącz.
Opłukaną w zimnej wodzie i wytartą papierem kuchennym sałatę porwij i ułóż na półmisku z resztą składników.
Gotową sałatkę skrop oliwą i dopraw solą.Źródło: Super TV