Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka ziemniaczana"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10636
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 261
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10636
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 261
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach, gdy wystygną obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową rozmroź i odsącz na sitku. Następnie ugotuj al dente i odłóż w ciepłe miejsce.
Boczek pokrój na kawałki i podsmaż na patelni. Gdy się zarumieni, odstaw. Na talerzu ułóż warstwę ziemniaków. Na nią wyłóż fasolkę. A na wierzch połóż jajko sadzone i kawałki boczku. Całość posyp ziołami i pieprzem.Źródło: Na żywo