Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Seler w musztardowym sosie na grzankach z łososiem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
Najpierw przygotuj sos, mieszając wszystkie jego .
Selera obierz i pokrój w cienkie plastry. Ułóż je jeden na drugim i posiekaj na zapałki. By warzywo nie ściemniało, przełóż je do miski z sosem i dokładnie wymieszaj.
Odstaw na godzinę, by smaki się przegryzły.
Na kromkach chleba układaj porcje selera, a na wierzchu plastry łososia. Podawaj od razu.Źródło: Pani