Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 196
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 182
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 196
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 182
Składniki
Galaretkę cytrynową rozpuścić w jednej szklance wody, a czerwoną przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Twaróg , obrane jaja i skórkę pomarańczową dwukrotnie zemleć , wymieszać z cukrem i galaretką cytrynową
Masło utrzeć na puch i wciąż ucierając dodawać twaróg.
Gładką masę przełożyć do tortownicy wypłukanej zimną wodą.
Na wierzchu ułożyć owoce , zalać je tężejącą czerwoną galaretką i na 3 - 4 godz wstawić do lodówki.