Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Składniki
Z margaryny , smalcu żółtek maki ,i cukrów zagnieść ciasto dodac proszek do pieczenia.Część ciasta wyłożyc na spód blaszki peszte ciasta podzielic na 2 czesci do 1 dodac kakao.Ciasto posmarować dżemem wisniowym porzucac agrest i kawałki brzoskwic w wolne miejsca poukladac male kuleczki uformowane z ciasta z dodatkiem kakao.
5 białek ubic z niepełną szklanka cukru na sztywno dodać 2 łyżki mąki ziemniaczanej wylac na ciasto z reszty ciasta zrobic kruszonke piec ok 45 50 minut w 180 stopniach