Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu SKYRnik, super alternatywa dla klasycznego sernika, świetnie sprawdzi się dla osób na diecie dzięki małej ilości kalorii i dużej ilości białka.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 154
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 178
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1168
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 154
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 178
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1168
Składniki
Herbatniki pokrusz, dodaj roztopione masło, wyłóż na dno tortownicy o średnicy 26 cm. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Jabłka obierz, pokrój w kostkę, dodaj miód i cynamon, upraż około 10 minut następnie ostudź.
Jajka ubij z cukrem, dodaj budynie, proszek oraz SKYR, wymieszaj wylej na ciasteczkowy spód.
Następnie wyłóż uprażone jabłka. Z podanych składników zagnieść kruszonkę posyp ciasto.
Ciasto piecz około 1 godziny w temperaturze 170 st.
Zamiast jabłek możesz użyć innych owoców sezonowych.