Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 235
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 235
Składniki
Sposób przygotowania: Płaty śledziowe w oleju kroimy na kawałki. Odstawiamy. W tym czasie bardzo drobno siekamy cebulę i podsmażamy na patelni. Wystarczy ją przyrumienić, tak, by nie była zbyt ostra. Wystudzić i posypać nią śledzie. Wszystko obficie skropić cytryną. Danie można przyozdobić plastrami cebuli, kawałkami cytryny oraz koperkiem.Źródło: Kurier TV