Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 421
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19582
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 421
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19582
Składniki
Śledzie wyjąć z oleju, przepłukać wo dą, pokroić w romby. Jogurt wymieszać z majonezem, zbalansować kwaśny smak cu krem, dodać koper. Zalać śledzie, odstawić na kilka godzin, by smaki się przegryzły.Źródło: Życie na gorąco