Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie w zalewie"
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 46
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42421
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 46
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42421
Składniki
Śledzie umyj, posól. Obtocz w mące, usmaż na oleju. Ostudź, pokrój. Cebule pokrój na plasterki. Śledzie, cebule i przyprawy ułóż warstwowo w misce. Półtora litra wody zagotuj z solą. Ostudź, wlej kilka łyżek octu. Zalej śledzie. Schłodź.
Przepis przysłała Łucja Staszyńska z Gdyni.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie