Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodziaki, racuchy, placuszki z jabłkami zawsze kojarzą mi się z okresem mojego dzieciństwa. Oczywiście najlepsze racuchy robiła moja babcia dodawała tam swoje tajemne składniki takie jak cierpliwość, miłość ;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10884
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10884
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
KROK 1: Suche składniki wymieszać ze sobą. Jajka wymieszać z mlekiem zsiadłym i połączyć z suchymi składnikami. Dodać obrane i pokrojone w drobną kostkę jabłka. KROK 2: Kłaść łyżka placki na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor. KROK 3: Po usmażeniu oprószyć cukrem pudrem.