Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śmietankowa terrina"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Owoce umyj, oczyść, osusz. Duże truskawki pokrój na małe kawałki.
2. Śmietanę ubij z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuść w kilku łyżkach wody. Wymieszaj z sokiem z cytryny. Kiedy ostygnie, połącz ze śmietaną oraz owocami.
Formę wyłóż folią aluminiową tak, by boki zwisały. Wlej masę, nakryj folią. Wstaw na noc do lo dówki. Przed podaniem, udekoruj.
Porcje 6 Przygot. 40 min Cena 1,30 zł Kalorie 320Źródło: Bella Relaks