Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik śmietanowy polecam
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Składniki
Herbatniki pokruszyć i wymieszać z roztopionym margaryną wyłożyć na dno tortownicy wyłożonej papierem ugnieść łyżką .
Ser przełożyć do miski dodać szkl cukru i ucierać dodając po jednym jajku dodaje mąkę ucieram następnie dodaje śmietanę 30 % .Gotowa masę serowa przekładam na herbatniki i wstawiam do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na 15 minut potem zmniejsza temperaturę do 110 stopni i piekle godzinę.
ciasto wyciągam z piekarnika i wykładam na wierzch kwaśną śmietanę wymieszana z 3 łyżkami cukru ciasto wstawiam do piekarnika piekę jeszcze przez 15 minut można pominąć kwaśną śmietanę i dopiec bez 15 minut smacznego po dokładne wykonanie zapraszam na film