Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki"
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 81
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 81
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Szczypiorek i natkę umyć, osuszyć, posiekać. Jogurt wymieszać z twarogiem (można zmiksować), dodać siekaną cebulę, szczypior i natkę. Sos przyprawić solą oraz pieprzem.
Mięso oczyścić, pokroić. Cukinię i grzyby pociąć na kawałki. Na szpilki do szaszłyków nadziewać naprzemienne: mięso, cukinię, pomidorki i pieczarki.
Szaszłyki piec na grillu elektrycznym lub w piekarniku. Podawać z sosem jogurtowym.Źródło: Twoje Imperium