Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sok jabłkowo-marchwiowy po 4. miesiącu"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Marchewkę i jabłko dokładnie wyszoruj pod bieżącą wodą, obierz, a następnie ponownie opłucz.
Za pomocą sokowirówki wyciśnij z obranych produktów sok. Jeśli nie masz takiego urządzenia, zetrzyj warzywo i owoc na tarce o drobnych oczkach, a następnie odciśnij sok przez gazę lub bardzo gęste sitko.
Do świeżo wyciśniętego soku dla dziecka możesz dodać odrobinę, np. 20 ml niegazowanej wody mineralnej dla niemowląt.Źródło: Mam dziecko