Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Strucla z jagodami i czekoladą"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8861
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 460
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8861
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 197
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 460
Składniki
Żółtka zmiksuj z cukrami i octem. Ubij białka, dodaj z mąką do żółtek. Wylej ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz 15-20 min w temp. 180°C.
Gorące ciasto przełóż na ściereczkę posypaną cukrem pudrem, zwiń w rulon i odstaw do wystudzenia (aby nabrało kształtu rulonu). Posmaruj kremem.
CZAS: około 30 minut (bez czasu pieczenia)Źródło: Dobry Tydzień