Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Surowe szparagi z miętą i parmezanem"
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2413
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2413
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Składniki
<strong>Dominika Wójciak
Stopień trudności: dla początkujących, liczba porcji: 4, czas przygotowania: 10 minut
Surowe szparagi potnij na cieniutkie wstążki obieraczką do warzyw.
Ułóż w miseczkach i delikatnie wymieszaj z posiekaną miętą, sokiem i skórką z cytryny oraz oliwą.
Dopraw solą oraz świeżo zmielonym pieprzem i posyp płatkami parmezanu.Źródło: Pani