Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka kapuściana"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20649
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5185
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20649
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5185
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Włóż do rondla. Marchewkę obierz, umyj, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do kapusty, zalej wrzącą wodą, Gotuj 5 minut.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Warzywa odcedź. Dodaj cebulę, przypraw do smaku solą, pieprzem, cukrem, kminkiem i niewielką ilością octu. Dokładnie wymieszaj.
<strong>Czas przygotowania 20 min., ilość porcji 8, cena za porcję 0,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie