Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka z czerwonej kapusty"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Kapustę sparz, cebulę obierz z łupin. Następnie warzywa drobno poszatkuj. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Dodaj je do kapusty z cebulą i dokładnie wymieszaj. Surówkę skrop sokiem z cytryny i dodaj majonez. Wymieszaj. Na koniec daj rodzynki. Przypraw solą, dodaj odrobinę cynamonu.Źródło: Na żywo