Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i wilgotna babka dla zabieganych lub mających niespodziewanych gości ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem na jednolita masę i przelać do silikonowej formy.
Mikrofalę ustawić na najwyższą moc ( u mnie 850 - przy mniejszej lub większej trzeba zmienić czas pieczenia ) i piec 10 minut. Po wyłączeniu pozostawić w mikrofalówce jeszcze przez 5 minut.
Gdy ostygnie posypać cukrem pudrem. Smacznego :)