Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już szybciej i smaczniej nie może być. Domowa nutella z czekolady pełnej orzechów.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki. Daktyle moczymy w ciepłej wodzie (od 15 do 30 minut). Wszystkie składniki miksujemy w rozdrabniaczu na gładką masę. Przekładamy do słoiczka. Nutella jest dość zwarta, możecie dodać więcej wody lub mleka.