Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 44
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 44
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
CUKIERKI ROZPUŚCIĆ W RONDELKU (JAKBY ZACZĘŁY SIE PRZYPIEKAĆ MOŻNA DODAĆ TROCHĘ MLEKA).jAK CUKIERKI SIĘ ROZPUSZCZĄ TO DODAĆ RYZ PREPAROWANY(TAK ŻEBY WYSZŁA GESTA MASA).ZDJĄĆ Z OGNIA I FORMOWAĆ KULKI (PROSZĘ UWAŻAĆ ŻEBY SIĘ NIE POPARZYĆ).UFORMOWANE KULKI WSTAWIC DO LDÓWKI NA OK.2 GODZINKI SMACZNEGO