Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuleczki tapioki robię codziennie z różnymi dodatkami co wyobraźnia dyktuje.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9969
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9969
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
Tapiokę namoczyć w 2 szklankach wody na 2-3 godziny, wtedy szybko się ugotuje. Przelać namoczoną tapiokę do rondelka, wkroić półplasterki jabłka, gotować kilka minut mieszając aby się nie przypaliło. Przełożyć do pucharka. Udekorować listkami świeżej mięty.