Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Składniki
Przygotowujemy garnek do którego wlewamy wode.Dajemy garnek na niewielki ogień.Do niego wlewamy miód oraz cukier puder.Nie mieszamy wode z miodem tylko wstrząsamy.Po 7 minutach przygotowujemy blache i wlewamy na nią miód. Po 15 minutach miód przetwarza się w twarde nawet bardzo twarde ciasto o smaku tofi.Kruszymy je i dajemy na talerz.Deser możemy popijać kawą z lodami waniliowymi ;).Smaczego....