Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są banalnie proste w wykonaniu, a stanowią dietetyczny i zdrowy zamiennik wysokokalorycznych lodów ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Wszystkie owoce obrać ze skórek, usunąć pestki i pokroić na mniejsze kawałki.
Każdy owoc osobno zamrozić.
Na 20 minut przed przygotowaniem owoce wyciągnąć z zamrażalnika.
Każdy owoc zblendować do konsystencji lodów, zostawiając niewielkie kawałki owoców, które nadają jeszcze lepszy smak.
Całość posypać rodzynkami i od razu podawać.