Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywnie czekoladowe i rozpływające się w ustach
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Czekoladę połam na kawałki i umieść w misce razem z masłem Śmietankę z cukrem podgrzej prawie do momentu wrzenia Wlej do miski z czekoladą i odstaw na kilka minut Wymieszaj całość aż wszystko się rozpuści * Gdyby czekolada nie chciała się do końca rozpuścić podgrzej ją w kąpieli wodnej. Wstaw do lodówki na kilka godzin Dobrze stężałą masę nabieraj za pomocą małej łyżeczki i formuj szybko w dłoniach kulki Obtocz w kakao Wstaw do lodówki do ponownego stężenia Przechowuj w lodówce do czasu podania (trufle szybko się topią!)