Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
śmietanę uht zagotować z dodatkiem wiórków kokosowych i zestawić z ognia,dodać pokrojoną na kawałki białą czekoladę i mieszać do chwili aż się całkiem rozpuści.Masę odstawić na godzinę aż ostygnie do temperatury pokojowej
dodać miękkie masło i wymieszać,zimnymi rękami formować z masy kulki wielkości wiśni,obtoczyć je w cukrze pudrze i ułożyć na tacy pokrytej pergaminem i odstawić do całkowitego wystygnięcia