Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Truskawki w czekoladzie"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Rozpuść czekoladę w gorącej kąpieli wodnej. Nadziej truskawki na wykałaczki i zanurz je w czekoladzie. Rozłóż na folii aluminiowej i wstaw do lodówki do stężenia.
Śmietanę wymieszaj z cukrem waniliowym i cukrem pudrem, rozłóż do pucharków. Wierzch posyp posiekanymi pistacjami i włóż po dwa koreczki. Pozostałe ułóż w papierowych foremkach.
Czas przygotowania: 20 minut. Poziom: łatwy. Porcja 315 kcal.Źródło: TV14