Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby nic a pyszne :) Gdyby nie czas oczekiwania aż galaretki stężeją to roboty na 5 minut :)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 253
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 253
Składniki
Galaretki przygotować zgodnie z przepisem i odstawić żeby stężały. Żelatynę namoczyć w mleku. Owoce obrać, umyć i odsączyć. Żelatynę podgrzać do rozpuszczenia, dodać śmietanę, cukier i wymieszać. Jeżeli jest bardzo gorące to przestudzić a następnie dodać galaretki pocięte w kostkę, owoce, dobrze wymieszać i przełożyć do tortownicy lub jakiejś innej blaszki, wstawić do lodówki żeby stężało. Smacznego