Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser do kawy, wystarczą nam tylko trzy składniki i 20 minut żeby delektować się wafelkowymi kuleczkami.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1659
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1659
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Składniki
1. Ciastka kruszymy i blendujemy bardzo drobno, dodajemy połowę mleka zagęszczonego i dokładnie mieszamy.
2. Masę wychodzi gęsta, z której robimy małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Następnie zanurzamy w pozostałym mleku.
3. Kuleczki obtaczamy w bardzo drobno pokruszonych orzechach ja użyłam do tego blendera.
4. Chłodzimy w lodówce 30 minut. 5. Gotowe. 6. Smacznego.